Onze collectie

Golden healer.

Dit kristal is heel bijzonder en zeldzaam en heeft toegang tot het Christusbewustzijn omdat hij afgestemd is op de Goudgele Oranjegloed Vlam van Opstanding. Dit is een echte ascensiesteen.

 

Deze kristallen die verbonden zijn met Lord Sananda en natuurlijk ook met Lady Nada horen bij de geel/gouden straal van het Christusbewustzijn. Begin dit jaar verscheen dit kristal voor het eerst en dit gaf zo’n gevoel van thuiskomen, diepe ontroering en herkenning,

Deze Ascensiekristallen die zo ongelooflijk veel liefde bevatten zijn zeer zeldzaam en pas sinds kort ontdekt in de Serra do Cabral Mountainrange in Brazilië. Het feit dat kristallen nu pas ontdekt worden komt, omdat pas nu lichtwerkers klaar zijn om met deze Goddelijke kristallen te werken. Pas wanneer je er klaar voor bent zullen deze op je pad komen en je zult ze vanuit je ziel herkennen. Vaak voel je een diepe ontroering tot in je ziel. Dit is de herkenning die je met het kristal hebt, vaak vanuit de tijd dat je als priester of priesteres met deze kristallen in de Lemurische tempels hebt gewerkt. Dit waren healingstempels. Veel mensen zijn zich niet bewust van deze levens, maar worden onbewust tot deze prachtige Meesters uit de Kristalwereld aangetrokken. De kristallen helpen je te openen, zodat al deze oude kennis zich weer aan je openbaart. Dit kan door met de kristallen te mediteren of door gewoon met ze te gaan healen, je zult dan zien dat alles vanzelf gaat. Ze zullen je helpen om steeds verder open te gaan. Ze dragen niet alleen de kennis van Lemurië, maar van de stellaire ruimten waar ze oorspronkelijk vandaan komen.

Deze kristallen die je weer verbinden met het christusbewustzijn halen blokkades bij je weg en zorgen ervoor dat je zelfgenezende vermogens optimaal zullen functioneren. Het gouden licht dat in deze tijd sterk wordt geactiveerd helpt mee aan het transformatieproces van Moeder Aarde. Werk je met deze kristallen, dan werk je aan dit proces via het Kristallijnen veld. Deze bijzondere kristallen verbinden ons weer met de onvoorwaardelijke liefde en wijsheid van Lemurië en ondersteunen ons bij ons Ascensieproces. Als je met een zuivere intentie en met een open hart met kristallen werkt zullen ze al hun oude wijsheden weer aan je openbaren.

Houdt tijdens een meditatie het kristal vast en adem diep en rustig, de prana stroom zal door je gehele lichaam en chakrasysteem gaan, waardoor je in trilling verhoogt, angsten worden verwijdert en je in een diepe ontspannen staat komt. Je bewustzijn zal ontwaken en je zult een diepe innerlijke rust en vrede ervaren.

Deze prachtige kristalwezens kunnen haast niet wachten om zich weer met ons te verenigen. Ze zijn gekomen om ons met zoveel liefde en toewijding te ondersteunen op onze weg naar het Gouden Tijdperk.

 

 

Maak kennis met onze nieuwe dienst!
Lees verder >
Zwarte Fantoom in kwarts uniek in Braziliƫ gevonden.
Lees verder >