Onze collectie

Libische goudtektiet

In de woestijn tussen Egypte en Libië, wordt op een historische, zeer spirituele vlakte in de woestijn, Libisch glas gevonden, welke ontstaan is door een meteorietinslag.

 

De mooie natuurlijke lichtgele steen was zelfs door de oude Egyptenaren al geliefd en werd gevonden in het graf van Toetanchamon. Naast de sterke binding die de steen heeft met de energie van het oude Egypte, werkt ze opbeurend en schenkt haar bezitter een warm gevoel. Ze beschermt en stimuleert de zonnevlecht. Ze bevordert de wilskracht, creëert een gevoel van eigenwaarde en helpt om voor jezelf op te komen. Hierdoor laat het verlegen mensen sterker voorkomen in het sociale leven. Ze helpt de stofwisseling en de hormoonbalans.

 

Ze kan helpen bij maag- en darmklachten door misselijkheid en maagzuur te verminderen en de opname van voedingsstoffen te stimuleren.

Zaterdag 6 november gesloten.
Lees verder >
Wij als kristallen wereld zijn een nieuwe weg ingeslagen. Al enige tijd terug is wereld kristallen ontstaan, een nieuw onderdeel waarbij we steeds meer unieke topstukken aanbieden.
Lees verder >