Onze collectie

Lodoliet in kwarts

Lodoliet

Deze bijzondere en magische kristallen uit Brazilië worden ook wel sjamanen droomkristallen genoemd omdat ze je kennis van vorige levens via dromen brengen.

Deze zeer heldere kristallen met inclusies, soms fantomen verhogen je trilling en versterken je communicatie met Engelen, Lichtwezens, Gidsen en als ze chloriet bevatten ook met de Devische Rijken, de planten en dierenrijken.

Sommige van deze kristallen of clusters zijn lemurians die ons weer informatie van deze liefdevolle beschaving helpen herinneren.

Door in Lodoliet kristallen te staren kun je in andere werelden schouwen en kan er een kosmische verschuiving van je bewustzijn plaats vinden. Je kunt naar verschillende niveaus en werelden reizen, zowel kosmische als persoonlijke als die van de ziel en ook in de ruimten van diepe universele liefde schouwen, waar je leert vanuit je hart te leven.

Deze kristallen hebben een hoge vibratie ondanks hun aardse oorsprong, ook hebben ze een zeer vriendelijke en kalmerende energie.

Op je kruinchakra gelegd of gericht activeren ze alle hogere chakra’s. Je krijgt dan makkelijker contact met je hogere zelf en op je 3e oog stemt hij je af op de wijsheden van de universele geest. Sommige inclusies stabiliseren en beschermen, anderen aarden en lossen negativiteit op en beschermen je aura. Fysiek zijn het krachtige healers die een helende werking op je cellen hebben en die de vochthuishouding in evenwicht houden.

Ook goed voor de spijsvertering. Ze zuiveren chemische gifstoffen en andere vervuilingen in het lichaam.

Zaterdag 6 november gesloten.
Lees verder >
Wij als kristallen wereld zijn een nieuwe weg ingeslagen. Al enige tijd terug is wereld kristallen ontstaan, een nieuw onderdeel waarbij we steeds meer unieke topstukken aanbieden.
Lees verder >