Onze collectie

mookaiet jaspis

De natuur geeft alle tekenen van terugtrekking.

Afbeeldingsresultaat voor mookaiet jaspis

Mookaiet jaspis

De natuur geeft alle tekenen van terugtrekking.

Nu de dagen korter worden en de nachten langer, de tijdkorter lijkt dan dat die werkelijk is mag er weer wat kleur in onze nabijheid komen.  In de donkere tijd van het jaar groeit het verlangen naar gezelligheid in een kleurrijke omgeving.

De kleurrijke Mookaite kan helpen bij het bewust worden van de ervaringen die tijdens het jaar zijn opgedaan. Mookaite biedt verschillende mogelijkheden om te helpen, de juiste beslissing te nemen. Fysieke ervaringen en innerlijke gevoelens kunnen in een harmonieus evenwicht worden gebracht. Mookaïet is een steen van hoop en vernieuwing voor mensen die emotioneel vast zitten en verhard zijn door het leven. Hij leert je voor jezelf op te komen en ook eens nee te zeggen. Ook geeft hij zelfvertrouwen. Mookaïet lost ook karmische blokkades op, zoals verlies en liefdesverdriet en geeft weer eigenliefde, daadkracht en inzicht om opnieuw te beginnen. Mookaïet is heel goed voor driftige en gejaagde mensen die van de hak op de tak springen doordat hij rust in het hoofd en in het lichaam brengt. Verder sterkt hij de eigen overtuigingen en de paranormale vermogens. Mookaïet moedigt beweeglijkheid aan en wijst je de weg naar het maken van de juiste keuze. Mookaïet is een fysiek stabiliserende steen die het immuun stelsel versterkt, wonden geneest en het bloed zuivert. Hij ontspant maag en darmen en zorgt voor een beter verteringsproces. Mookaïet helpt ook uitstekend bij het verwerken van emoties. Door een betere doorstroming is de mookaïet goed te gebruiken bij vermoeide benen, nekkramp of bij een whiplash. Verder is Mookaïet goed bij slaapproblemen en bevordert hij fijne dromen (leg hem dan onder je kussen). Hij is ook heel goed bij dieren toe te passen.

Zaterdag 6 november gesloten.
Lees verder >
Wij als kristallen wereld zijn een nieuwe weg ingeslagen. Al enige tijd terug is wereld kristallen ontstaan, een nieuw onderdeel waarbij we steeds meer unieke topstukken aanbieden.
Lees verder >