Onze collectie

Sirius isis kwarts

Sirius Isis Kristal

Sirius isis kristallen zijn de beste reinigers voor ons systeem en de mensheid op aarde, dit Kristal zet iedere cel in beweging die was ingeslapen en zorgt voor een zuivering die we nog niet eerder ervaren hebben.

Sirius Isis kristallen hebben een duidelijke en krachtige mogelijkheid om het derde oog en kruin chakra te openen en vorige levens te herinneren. Ze kunnen helpen om volledig inzicht te krijgen in iemands missie op aarde. Ze helpen enorm veel bij alle soorten verslavingen en emotionele en mentale overbelasting. Therapeuten hebben hier een fantastisch gereedschap om te gebruiken bij allerlei therapieën.

Het cijfer vijf kan staan voor menselijkheid, gevoeligheid, begrip en bemiddeling. We hebben vijf hoofdzintuigen en vijf vingers en tenen aan iedere hand en voet. Met armen en benen uitgestrekt creëren we een vijfpuntige ster zoals in de beroemde “Human Pentagram” tekening van Leonardo Di Vinci.

Inzicht, wijsheid, intuïtie, diepe healing, Moederlijke liefde healing van harten en kinderen. Het isis kristal helpt bij het verkennen van andere werelden en het verwerken van het verdriet om een geliefd iemand.

De lessen van Isis zijn terug te vinden in de romantische legendes en verhalen van het oude Egypte. Zij was getrouwd met koning Osiris en samen regeerden ze over Egypte en waren erg geliefd. Na hun tragische leven op aarde regeerden ze samen in het hiernamaals. Zij waren de ware model types van gebalanceerde mannelijk en vrouwelijk licht en goedheid.

Osiris staat voor: Edel, sterk, wijs, eerlijk, puur, stabiel, rechtvaardig, rationeel, eeuwig en de kleur wit.

Isis staat voor: puur, moederlijke liefde, verdraagzaam, inzicht, intuïtie, subtiliteit, verborgen kennis, master healer, magisch, paranormale begaafdheid, hoge priesteres en de kleur blauw.

Er zijn vele verhalen gerelateerd aan Isis en wat ze heeft bereikt, welke van toepassing zijn voor het Isis kristal.

Isis kristallen zijn krachtige hart healers en intuïtieve gidsen. Ze kunnen je helpen om je te verbinden met Isis waarbij je haar kracht waarheid en schoonheid ervaart en haar duizenden jaren oude healing ervaring. Een sterk vrouwelijke magische healende liefdevolle energie.

 

Zaterdag 6 november gesloten.
Lees verder >
Wij als kristallen wereld zijn een nieuwe weg ingeslagen. Al enige tijd terug is wereld kristallen ontstaan, een nieuw onderdeel waarbij we steeds meer unieke topstukken aanbieden.
Lees verder >