Onze collectie

Z- stone

Z-stones is een naam gegeven aan grijs/zwarte samengroeïngen die bestaan uit Limoniet op Marcasiet/Pyriet. De frequentie van Z/stones is verbonden met het 3e oog, de kruin- en hogere kruin-chakra’s. Ze stimuleren deze chakra’s en openen je bewustzijn en maken je ook bewust van andere dimensies.

De energie van Z-stones gedraagt zich als een brug waardoor je bewustzijn naar andere dimensies kan reizen. Z-stones brengen je ook in contact met de Elementalen energie, de mythische wezens/natuurwezens die verbonden zijn met de vier elementen. Het is een perfecte steen voor hen die met witte magie werken. Hoewel Pyriet en Marcasiet broertjes zijn, zijn hun energieën duidelijk verschillend. Pyriet aardt gedachte in handelen en helpt je je dromen te manifesteren. Marcasiet helpt je de beperkingen te zien die je ervan weerhouden voort te gaan op je spirituele pad. Ook stimuleert Marcasiet mensen die vast zitten in verdichting van het aardse plan en moedigt je aan je lot in eigen hand te nemen en je leven te creëren. Ook het 3e element Limoniet werkt aardend. Deze steen verbeterd je kracht en uithoudingsvermogen, ook helpt het met het wegbranden van blokkades, het verwijderen van entiteiten en beperkende patronen in de chakra’s en zuivert de steen de aura. Z-Stone is een beschermsteen voor je aura die voorkomt dat je geestelijk lekt. De steen zorgt ervoor dat je stevig in je schoenen staat zonder je te hoeven verdedigen. Het herstelt jeugdige eigenschappen en is goed voor het bloed. Het zuivert en helpt bij koorts, geelzucht, is goed voor de lever en de spijsvertering. Hij ondersteunt de spieren en botten en bevordert de opname van calcium en ijzer. Ook goed voor de longen, astma en bronchitis.

Zaterdag 6 november gesloten.
Lees verder >
Wij als kristallen wereld zijn een nieuwe weg ingeslagen. Al enige tijd terug is wereld kristallen ontstaan, een nieuw onderdeel waarbij we steeds meer unieke topstukken aanbieden.
Lees verder >