Kristallen Wereld

Breda is een unieke winkel rijker.

In Kristallen Wereld aan de Nieuwe Ginnekenstraat stapt de bezoeker -de naam zegt het al- de belevingswereld van natuurstenen binnen. Voor decoratief gebruik óf heling van lichamelijke kwalen. Jan van der Linden zoekt zijn producten hoogstpersoonlijk uit op gevoel, van Amerika tot China.

Voor ieder wat wils

Natuurlijke kunst, noemt hij zijn kristallen. Meer dan vierhonderd soorten liggen er in de winkel, van kleine azurieten tot enorme amethist stalagmieten. Allemaal onbewerkt en rechtstreeks uit de natuur. Schatten van museumkwaliteit, waar de koper enkele duizenden euro’s voor neertelt, staan in een vitrine naast stenen van enkele euro’s. Het is de kracht van Kristallen Wereld, waar Jan iedereen iets moois wil kunnen bieden.

Impressie van de winkel

Kristallen Wereld heeft een eigen zilversmid, die hoogwaardige sieraden van de kristallen maakt. De kunst is om de juiste kristal bij de juiste persoon te krijgen. Daar zoeken wij samen met de klant naar. Dat gaat op gevoel, daarom werken wij zonder webshop. Wij geven veel aandacht aan onze klanten, en ga met hen in gesprek. Je bent hier zo een half uur binnen, hoor. Dat geldt ook als je decoratieve stenen zoekt. Wij vertellen graag het verhaal achter de steen, en over het gebied van herkomst. 

 

  1. Al meer dan 10 jaar ervaring in de helende werking van kristal energie.
  2. Het grootste assortiment aanbod in de regio.
  3. Mijn advies komt alleen op uw verzoek.

Helende werking

Het gebruik van kristallen om fysieke en psychische klachten te verminderen is eeuwenoud. Toch bleef de werking van de kristallen lange tijd onderbelicht. Daar is gelukkig verandering in aan het komen. “Steeds meer mensen wenden zich tegenwoordig tot eeuwenoude methoden zoals kristallen wanneer zij een probleem ervaren. Dat is een enorm goede ontwikkeling, want de helende kracht van een kristal is voor veel mensen een oplossing.” In Kristallen Wereld krijgen klanten advies op maat. Wij gaan een gesprek aan met onze bezoekers om ze te helpen in hun zoektocht naar het ideale kristal. “Dat persoonlijke is erg belangrijk voor ons. Het helen start al wanneer iemand de winkel binnenkomt en aandacht krijgt.

Zaterdag 6 november gesloten.
Lees verder >
Wij als kristallen wereld zijn een nieuwe weg ingeslagen. Al enige tijd terug is wereld kristallen ontstaan, een nieuw onderdeel waarbij we steeds meer unieke topstukken aanbieden.
Lees verder >