Edelstenen boren voor sierraden

Bent u bezig met het maken van een edelstenen sierraden zoals een hanger, ketting of armband? Sinds kort hebben wij een edelstenen boormachine waarmee we een gaatje kunnen boren in een edelsteen waardoor u de steen kunt gebruiken voor uw sieraad. We kunnen de boormachine instellen op 2 tot 6mm.

Grote edelstenen kralen

Er zijn edelstenen kralen op de markt maar met de edelstenen boormachine kunt u zelf een paar mooie grotere edelstenen kiezen en er een meesterwerk van maken. Of u kiest een edelsteen die u als pronkstuk voor uw edelstenen ketting, hanger of armband gebruikt. Vindt u het sieraad te zwaar worden? U kunt ook een ketting maken en hem in de kamer als decoratie neerleggen, los of bijvoorbeeld in een schaal of doorzichtige vaas.

Kristallen gedenksteen als grafdecoratie

Houd de herinnering aan een dierbare levend met deze kristallen gedenksteen. We krijgen aanvragen om een gaatje te boren in een edelsteen zodat er een kleine hoeveelheid as in de opening bewaard kan worden. De steen wordt in feite omgetoverd tot een kleine urn. De edelsteen wordt dan extra geschikt als grafdecoratie en krijgt uw persoonlijke gedenksteen. De perfecte manier om een dierbare dichtbij te houden. De steen wordt door u uitgekozen. Bekijk hier de betekenis van iedere edelsteen en kies een edelsteen die bij u past.

Bekijk hier een filmpje van het boorproces

U bent van harte welkom in onze winkel

U bent van harte welkom in onze winkel om een gaatje te laten boren in uw edelsteen. Bekijk ons assortiment om een mooie edelsteen uit te zoeken.

Bezoek kristallenwereld

Nieuws overzicht